Sanne: Så lätt att skriva fint om

Elsa ska jag skriva själv sen? När du åker? Så måste det väl bli, du får skriva när du kan förstås. Som om vi på något sätt skriver här regelbundet men ändå. Jag ska skriva något fint om dig i varje inlägg :) lovar.

Inte svårt, superenkelt.


Elsa: Han är tillbaka!

Jag är så lycklig. Kan inte få nog av den här människan. Jag bara kan inte. Jag vet att det är fånigt och att jag inte vet något om sporten men vad gör det? Vad finns det att veta om det berör en? Har väl lärt mig att känna igen de flesta hoppen och alla kan väl uppskatta en fin stegsekvens och ett långt och utdraget flygskär? Helt plötsligt blev OS i Vancouver så mycket viktigare. Helt plötsligt undrar jag hur jag ska få tag på en TV som visar konståkning i Sydostasien. Läste i DN att Sveriges konståkningsförbund har satsat ordentligt i år i och med att de ska anordna för första gången " Stockholm Ice" där bl.a. han och Stephan Lambiel ska medverka. Datum? 2a april! Nu kan jag inte åka på min resa. Det är inte möjligt att jag ska missa hans första officiella besök i Stockholm! Jag sörjer men får nöja mig med att visa lite bilder. Här har ni honom. Jevgenij Plusjenko:

 










Sanne: Besviken!

Vad är det här??? Celine Dion som är en av världens bästa sångerskor "sjunger" playback på den här spelningen...och hon gråter! Hon gråter! Publiken gråter! Det är hemskt!

Och jag som precis innan rös när jag lyssnade på radioinspelningen. För låten är fantastisk.




ska försöka glömma det där nu och fortfarande tycka att hon är awesome. fan. hon kanske hade halsfluss? ..sure..

Elsa: Knas.


Sanne: You can do so much better than this

Den låten med Keane gillar jag verkligen. Annars har jag inte lyssnat mycket på dem alls. Jag gillar inte hans röst (han är dock grymt duktig sångare..) men de låtar jag hört tycker jag är bra och så men jag har bara inte fått för mig att lyssna mer. Men just den här låten är stört fångande.

Och lite så känner jag idag, att jag kan så mycket bättre. Jag kunde ha pluggat bättre, jag kunde ha ätit bättre, jag kunde ha tyckt bättre om mig själv. word.

Skönt att dagen inte är slut.



Elsa: Du vackra, du hemska.

Jag såg en film en dag. "Der Baader Meinhof Komplex". Jag älskade den! Så fantastisk, så vacker, så hemsk. Vilket skådespeleri! Har du sett den Sanne? Om inte så ska du få låna den av mig. Hur kan man inte bli berörd? Ville gråta från första stund. Vill inte säga för mycket. Det är ju farligt. Att skapa massa bilder i andras huvuden om den film de ska se. Sedan blir de besvikna om filmen inte överensstämmer med förväntningarna. Hur bra den än må vara så stämmer den inte med de bilder de har. Say no more.



Vilket skådespeleri ja. Blir allt djupare och mer twisted bara för att de talar tyska? Hänger deras språ nu för alltid ihop med alla 2a-världskrigetfilmer man sett? Förmodligen ja. Det är ju då man hör det. Då och i Berlin och Dresden. Underbara Tyskland. Vill tillbaka. En man som är utsedd till att leda utredningen hot Baader-Meinhof gruppen spelas av samma skådis som spelar Hitler i Der Untergang. Han är så bra! Ah!



Ser ni henne där. Det är Herr Baaders Gudrun. Jag är kär i henne. Ser ni håret? Ser ni ögonen; sminket! Blicken. Ansiktet; käkbenen. Magi. Försökte efterlikna. Sminkningen alltså:




Sanne: Är vi alltid på den andra sidan?




..tur att vi har varandra i så fall.

Fan vad små vi ser ut (!)


RSS 2.0