Elsa: Give me everything you've got!

Igår var det som att världen var emot mig. Det är sant. Jag tycker inte man ska gnälla över småsaker. Och det gör jag inte. Det var coolt! Det kändes som jag hamnat i något universaltblåsväder. Från att jag vaknade till ca 7 på kvällen blåste jag likt ett löv för vinden.

Det var på jobbet alltså. Från första hembesöket (jag jobbar inom hemsjukvården) till sista så gick hela tiden saker åt skogen. Jag glömde papper, mediciner, fick åka tillbaka hit och dit, gjorde illa mig på cykeln, hade sönder cykeln, ingen öppnade när jag ringde på dörren, väntade på en tjej från hemtjänsten i 40 minuter när jag redan var stressad. Vid klockan två stiger jag ur en port och det har börjat ösregna. Ingen jacka. Jag bara skrattar när jag sätter mig på dyvåta cykeln och börjat ge mig iväg. Det var som om allt som kunde gå fel gick fel men det var också så coolt att det kändes som inget kunde röra mig. Jag var på så sjukt bra humör. Jag kramade ur håret och tröjan hos de sista patienterna men so what? Jag ville bara skrika "Give me everything you've got" så där maniskt galet ut i rymden.

Universums krafter finns. Gud? Ödet? Vi är inte ensamma...

Sanne: Lindsay??

Är det här LL? Jag ser det på magen men vad har hänt med ansiktet? Elsa du som sett henne i verkligheten (!) kanske kan hjälpa mig. Annars har jag mina LL-experter Hedvig och Sebastian. Får rådfråga dem..


Sanne: Inget sär skiljt

Jag och Elsa sågs igår. Very nice. Jag och Elsa ska ses idag. Very nice. tralala...


Sanne: Entreprenör-Bella..

Blondinbella skrev ett inlägg om motivation och hur man uppnår sina mål. Det var ett bra inlägg och jag håller med med mycket av det hon säger. Men något har hon fått om bakfoten..Allt hon byggt upp kring sig själv och Blondinbella AB har ju tjuvstartat genom bloggen som blev känd för att hon marknadsfört sig på ett provocerande sätt. Det är entreprenörskap i högsta grad men jag blir lite störd på att hon inte säger det. Visst måste Blondinbella förstå att hon har kommit dit hon är mycket tack vare ett visst beteende som har väckt stor uppmärksamhet?!

Jag tror att hon lägger ner väldigt mycket tid på bloggen och för två år sen läste jag den varje dag och tyckte att det den var riktigt bra. Men det känns så skevt allting när hon ska vara duktiga flickan som kan affärer men inte nämner hur allt startade. Det måste vara hysteriskt mycket lättare att släppa en bok, starta ett försäljningsföretag på internet, designa kläder, göra webb-tv och åka runt på föreläsningar om man redan har den kickstart hon fick i och med sin blogg som väldigt många hatade men läste ändå..

Men hon ska ha credd för en bra blogg. Och sin positiva inställning! (Jag var inte ironisk!!) Och hon har ju nämnt att hon spär på "Blondinen" i bloggen. Alter-ego.


Hon sa att hon visste att hennes och Tyras show skulle bli succé..jag har inte sett den. Så jag kanske inte ska yttra mig. Men folk tittar för att de är populära bloggare! Folk hade väl tittat oavsett om de är duktiga eller inte..kanske tittar man ännu mer om de är dåliga framför kameran. Snälla Bella sluta låtsas som om din entreprenöranda är det som gör dig framgångsrik hela tiden..Vi tittar ju vad du än gör. 

Om det nu inte är så att du total-gejmar oss och vet om allt det här och att det är det här spelet som är dina egentliga entreprenör-skills..



Sanne: Grrr..

Här är en bild från min födelsedag förra lördagen. Jag och Nova (systerdotter) har "Tigervila". Nova bäddade på golvet bredvid matbordet. Vi är tigrar ofta när vi leker, så brukar vi klättra upp i tigergrottan och skrämma folk som går förbi!


MYS!

Elsa: Lördag älskling!

Bästa lördag. Finns ingen bättre dag i veckan än lördag, hur man än vrider och vänder. Ibland föredrar jag fredag.  Fast fredag är bara en av de töntiga killarna i Westlife som aldrig får sjunga och lördag är lätt Shane. Lördag sätter inga gränser utan det gör du själv.

Du och jag håller andan och håller händer i språnget!

Sanne: Ni har väl inte glömt?

http://www.youtube.com/watch?v=yDNGtYFca4Q&feature=related


Den här låten är min favorit av honom. En person jämför honom med Tracy Chapman :)

Elsa: Ångest, min livslånga vän?

Livet är underbart. Nej det är inte filmen jag menar. Utan mitt liv. Men! Varför måste man känna titt som tätt att man inte lever det fullt ut fast jag verkligen tycker att jag gör det. Den känslan får jag så fort en timma går utan att man "gjort" något. Det finns vissa faktorer som ökar denna lilla sommarångest. 1; Vilket väder är det? 2; Är det helg? 3; Vad gör alla andra? 4; Liknar det här för mycket det du gjorde igår?

Så där fortsätter det. Så dumt. Ville bara säga det.

Sanne: Request from sis'

Min syster Jonna har frågat efter dem...med blandade känslor. Ett slags äckel-fascination har hon gentemot dessa varelser. Det finns inte så många kvar av dem, de är utrotningshotade. De är som den bortglömda lite ofräsha kusinen till Flipper. Utan ögon. Here we go..




Sanne: Osjälviskhet

I Vänner säger de att det inte finns osjälviska handlingar. Pheobe försöker att motbevisa detta och tar sig för en massa knasigt, till exempel menar hon att låta en geting sticka sig är en osjälvisk handling. Joey påpekar att tyvärr dör getingen efter sticket..

Och bara själva grejen att göra något osjälviskt är ju lite självuppfyllande..Det kan ju vara jäkligt nice att känna hur bra man är! Eller hur?

Bara en tanke.. 

Elsa: Roar!

Sommar... Sommar...

Jag har varit lite ledsen för att vi inte har planerat något tillsammans i sommar. Jag vet ju hur grymt det är när vi är tillsammans. Vi och världen. Men som du sa idag. Jag vill också göra så mycket här i Stockholm att jag kommer glömma i efterhand att jag ens jobbade den här sommaren. Hur tråkigt det än är att nämna vädret så har det så spelar det ändå huvudrollen i vår film Sommaren i City. Det här vädret får mig att känna mig fri. Sitta här där jag inte bor men ändå bor och lyssna på musik, datorn i knä, balkongdörren på vid gavel och Stockholm där ute.

Your Call var ju så mysig! Så fint med så många stämmor. Vill kunna skapa enkla harmonier som den låten har själv. Ska leta reda på Sibelius ;)

Länkar en låt med Jonsi som är sångaren från Sigur Ros. Den är vacker tycker jag:

http://www.youtube.com/watch?v=xOd9zWdH2dQ


You grow.
You roar.
Although disguised.
I know you.

Sanne: Jag blev så rörd bara..

http://www.youtube.com/watch?v=0rgInHvW8Ic

Seconhand Serenade's låt hörde jag första gången igår och självklart föll jag för det direkt. Det skäms jag inte alls för. Och se så fina kommentarer folk har skrivit. Jag vet inte vad det är med mig men jag blev nästan tårögd.


Sanne: youtubar lite..

Lyssnar på en massa härliga låtar. Lite Eurovision från år bland annat, lyssna in Serbien :) Låt er inte luras av att det låter falskt i början (det ska låta så..) och hans läskiga look (förstorad gay-Emil i Lönneberga som vaxdocka (!))

Armenien, Tyskland och Israel var mina favoriter.

Lyssnar just nu på Waka Waka, den är så mys! Och Shakira rör sig som vanligt som ingen annan, trots att det är ganska simpla danssteg så ser hon ut som om hon är gjord av gummi. Hennes nya låt "Gypsy" är att rekommendera också..




Sanne: SMS från E

Vi har inte hörts på ett litet tag due to summer time plans utan varandra..MEN jag har skickat kort och hon skickade nyss:

Diccory! Nu kan du snart inte gömma dig längre. Tiden börjar rinna ut. (text från Muse-låt som passar utmärkt till sammanhanget btw..reds. anm.)
Vi kan inte undvika vårt öde, det vet du. Nästa vecka blir det äntligen solförmörkning!

Ja du E. Jag har väntat på dig. No turning back.


Sanne: Lilla älsklingsbloggen

Hej fina bloggen som vi misshandlar. Som vi skiter i, som det ser ut utifrån i alla fall. Men så är det inte. Vi älskar vår blogg. Men vi är som ett överarbetande föräldrapar som inte är så bra på det där med att ta sig tid till sina barn. Vår blogg känner sig ensam. Vår blogg är lite utanför i skolan. Fröken undrar varför vi aldrig kommer på klassmöten eller föreställningar, varför bloggen alltid är kvar längst på fritids. Stackars bloggen. Vi försöker bli bättre, vi har ångest och försöker ta oss tid. Vi vill. Vi älskar bloggen men det märker den inte.

Puss bloggen vi älskar dig visst. Mamma och pappa har lite fullt upp bara...nej vi hinner inte leka nu, imorgon bloggen! En annan dag..

RSS 2.0