Sanne: En helg utan Elsa

Ja, så var det..och sen drog du! Och nu spelas vår älskling på radio! Ja just det...Gaga..GAAH! Det kan inte finnas någon som inte gillar Paparazzi! Det kan det inte.

Hoppas Big Apple treats you right darling!




Elsa: Hungry.

En av mina största Idoler är Patrick Wolf. Han är bara helt fantastisk i mina ögon. Det är inte bara musiken utan även han. Mystiken och att han är så underbart konstig. Jag vill bara att alla på hela jorden ska höra den här låten. Sen är jag nöjd.



"And you are hungry
you are hungry for you"



Elsa: The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse.

Om du med gränserna och Stan menar Sundbyberg så: Ja! Eller. Jag kan tänka mig Solna men det är norrort for life. Man väntar inte 10 år på Sm-guld för att sen flytta härifrån!

Angående Jane Eyre så tror jag att jag nog alltid har hennes sinne i mina egna tankar. När man väl har sett Samantha Morton i Jane Eyre är det no turning back. Ångrar lite nu att vi inte ska se hennes film! Om du inte har satt igång med det ännu (eller om det är någon annan som läser det här) så bara måste du läsa Svindlande Höjder nu. Det är kärlek, förvirring, knutar i magen på ett ganska Twilight-aktigt sätt! Så lustigt att de tar upp den boken i just Twilight!

Och Ja! Anna Paquin, hon är en varelse. Hon är ingen mäniska. Förstår du? När jag började se True Blood blev jag såklart så fascinerad av henne att man gick in på IMDB. Sen kunde jag inte hålla mig från att klicka hem pianot från CDON.com så jag såg den alldeles nyss. Hon är så cool i den. Lätt bättre än Portman i Leon (haha!).

Idag gåendes på Sveavägen var vädret så magiskt grått. Det var så dåligt väder att allt blev så poetiskt. Jag gick där, med händerna i fickan och kände bara glädje. När jag känner så snurrar det en mening i mitt huvid om och om igen: JAG ÄLSKAR. Inget särskilt utan allt.





Jag älskar. Jag älskar Jag älskar. Jag älskar. Jag älskar Jag älskar.




Sanne: Make bad things to you...(haha..passar inte alls med texten..)

Kevin Borg satt mittemot mig på Malmen igår (!) med sin flickvän (!!), det känns bra-visst gör det, att de är tillsammans!? sötnos :P

Barar lite kuri sådär :)

Elsa om du skulle flytta skulle du väl hålla dig inom, ja vad ska vi säga, gränserna? Inom...wait for it...wait for it..."STAN"??

Ja Jag har till och med börjat digga Bad Romance med Gaga, gillade inte den alls första gången jag hörde den men den är ganska tung alltså. Hon kör stenhårt på den där galna grova tonen i den.

Såg en annan version av Jane Eyre i helgen! Den var bra, typ samma som den andra men Mr Rochester är bättre i den andra. Pappa sa: Vad är det med de här filmerna som har en sån dragningskraft på oss? Så sant så sant. Ja vad är det egentligen?

Och Anna Paquin spelar Jane som liten!!!! Hon är ju med i Pianot också och fick en Oscar för den rollen när hon var liten! Coolt va?! Har inte fattat att det är hon som spelar Sookie! Kände igen henne så stört väl sen såg jag traliern till Trueblood och då ba: Ahaaa!

See for yourselves:

  


Elsa: Någon berättade för mig att du fortfarande älskar.

Så sjukt att du skrivit ett inlägg med Lady Gaga. Jag lyssnar på Paparazzi minst två gånger om dan! Första gången man hör den fattar man inte hur bra den är. Den är så vacker vilket covern som du la upp verkligen visar!

I helgen har jag bott hos Ola i hans lägenhet då han är MIA. Det är skönt att bo ensam och ha sitt eget hushålle (Lotta!) men det var ju inte mitt hushålle. Jag tänkte mest på hur jag skulle ha det hemma hos mig. Att flytta hemifrån känns inte så främmande helt plötsligt.





Lägger upp den här otroligt fina låten. Jag får den här "det-här-är-mitt-liv-"-känslan när jag hör den. Det här är visserligen någon slags radioedit, versionen som finns på spotify är ännu bättre!

Sanne: Jag ryser

Alltså Lady Gaga är en favorit. Och den här covern är magisk, den här tjejen är magisk.



Elsa: Skönt häng hemma hos familjen Bornesten!


Igår var jag hemma hos Sanne. Vi myste med Nova, drack Te med Göran. Tar oss igenom en mycket märklig film; Poseidon och en kass Idolomgång med tråkiga låtval (hallå undantag Erik, vi rös!) Mer folk dimper in och sätter sig i soffan framför tvn som visar den brittiska motsvarigheten till COPS (på TV4 sport, wtf?).  Det är verkligen ett kollektiv Sanne bor i. Det är bara det att kollektivet utgörs av hennes familj. Även om det inte tillhör det ordinära att alla är vakna och sitter och tittar på tv  01.00. Gick och lade mig 03 och jag kände mig stolt! In your face alla ni som inte trodde att jag kunde vara uppe sent!

RSS 2.0