Sanne: Kontraster

Ruus...och jag ryser. Igen. Ni har väl inte glöm Lynzie Kent? Som jag la upp i mitt första inlägg den här bloggen. Jag kan inte tröttna på den versionen. Jag försvinner och existerar på samma gång när hon sjunger. Det kanske låter hur töntigt som helst men jag kunde inte bry mig mindre! För jag är lite i extas när jag hör henne sjunga paparazzi. And so it is.

Skriver på hemtentan och just nu går det bra. Fortfarande en fråga jag inte skrivit ett skvatt på men jag har övertygat mig själv om att jag kommer att klara den galant. Imorgon.

Jag kände mig som 10 år när mamma frågade mig i morse när vi lyssnade på Melodikrysset (något av en tradition i vårt hem) om jag visste vad låten hette. Det var "Brevet från lillan" och självklart känner jag till den jätteväl men jag bara inte kom på titeln. Och jag kände mig så liten! De behandlade mig så, och det värsta...ja läs noga: jag LÄT dem behandla mig så.

Kanske var det något inne i mig som drogs mot att bete mig så. Är jag moster eller är jag moster liksom? Ibland är man bara en liten skitunge!

Men sen gick vi in på bostadförmedlingen och börja kolla mitt konto där och de var så engagerade så med att kolla lite adresser och så på bra lägenheter.

Så jag står någonstans i mitten. Såklart. Jag kanske trivs lite där och vill dra ut på det. För då måste jag inte välja säkert, inte än. Det är liksom inte avgjort. Det pendlar utan att vara ett velande. Det är något slags spring fram och tillbaka, för inte fan kan man stå och stampa i alla fall! Ett slags vilja att vara både och. Farligt där att hamna i ett ingenting bara för att man inte är helt någonstans. Balansgång mellan kontraster.

Kontrast är ett av mina favoritord.

Dagens elsa: Du vet så ofta precis vad jag talar om.

En bild måste vi väl ha?



Vackra kontraster som sagt.

Elsa: Det ar ju jag!

Men Sanne! Hur kan det vara mojligt. Hur kan du vara sa gullig? Ar ju i Asien. Ar i Kambodja narmare bestamt. Shianoukville varldens partybeach, ska forsoka dra med Jakob nagonstans nu. Varje gang de spelar nagon av vara latar blir jag sa glad. Jag berattade for Jakob om Johnnys kvallen da de spelade Yeah! och du satt kvar och pratade.. Hmpf.

Nu ar jag solkysst. Och sa har jag runda Harry Potter/ Lennon/ Oasis - brillor. Pulling them of!

     

 




Sanne: Nu kommer filmen vi alla väntat på, eller hur Elsa?

..och så är du inte i landet! That kinda sucks. För nu kommer Brothers (en ny version av Bröder av danska Susanne Biers film som jag anser är top 3 den bästa jag sett)

Tror ni känner igen den nya trion som spelar i den amerikanska versionen som filmfestivalen visar nu på måndag!!!

 

Nedan är orginalet.



Barnsligt glad är jag.

Sanne: miss independent?

Vi pratade här hemma om att jag ska bo hemma tills jag är klar med min utbildning för att slippa ta lån. Det är ju bra. Och jag trivs hemma, ingen fara med det. MEN, jag är klar med min utbildning (förutsatt att jag går klart det jag gör nu) om 4,5 år om jag vill ta en master. Så...då ska jag bo hemma tills jag fyller 26! DET känns lite fel.

Det tror jag de också tycker.

Så vi sa att åtminstone de tre första åren. Alltså 2,5 år till.

Än så länge så är det ok, men det är också lite svårt att försöka sköta sitt och ta mer och mer ansvar när man bor hemma. Jag är lite förvirrad.

Eftersom jag de senaste två åren bott 8 månader utomlands så vet jag ju lite vad det innebär att bo och klara sig själv. Jag vill inte flytta just nu, men om kanske 1,5 år?? Fan det lät ganska långt ändå. Ett år kanske?

Och jag som hatar när folk velar.



Jag vill umgås mer med de här sötnosarna. 

Dagens elsa: Du är också en sötnos. En av de mest sötsliskiga som finns. Du och Nova är typ samma sötsliskighetsklass..haha
 

Sanne: ..and I had a feeling that I belonged

Jag bara älskar den här låten.



dagens till elsa: och jag älskar att du älskar den här låten.

Sanne: DU kan ta dig i kragen!

Here we go..

Elsa nu har jag varit inne på resedagboken! Så trög var jag att jag inte kollade på din facebook bara :) fast du borde länkat även i mailen! Vad kul att ni skriver så ofta! Bättre ofta och lite.

Sitter och har börjat skriva på min hemtenta nu. Jag vet inte hur det kommer att gå. På något sätt har jag intalat mig att det ska gå bra om jag bara tänker efter ordentligt. Alltså inte genom att faktiskt läsa all litteratur utan genom att jag ska tänka efter ordenligt. För jag har hängt med bra på allt och pratat ganska mycket på seminarierna- så om jag bara tänker efter ordentligt. Men det är svårt att göra det om det är något man ska skriva som man inte har registrerat (för man har aldrig läst det..). För jag kan ju inte hitta på..

Så, kontentan är väl att jag måste ta mig i kragen och LÄSA LITE TILL!

Jag har tänkt lite, för det gör jag ju aldrig annars. Och kommit fram till vissa saker som är väldigt bra.



Dagens Elsa: Du är väldigt fin blond och solkysst. Jag är ju väldigt blek den här årstiden, och de andra tre. Fast på bilden ovan är vi ju faktiskt ganska lika :)


Sanne: Yo yo yo!

Elsa var mycket kvick och skrev till mig på facebook bara efter några dagar på fri fot! Imponerande. Hoppas du har det fantastiskt. Elsa är alltså i Asien och schtekar.

..lämna mig inte här! men det har du gjort. right back at me i guess.

Var i älskade Skåne i några dagar. Malmö och Lund. Det var jättemysigt, lugnande och jäkligt trevligt. I lund träffade vi Malin och Paula och hade en väldigt rolig kväll i studentkorridoren :) hehe...ett visst drinking game blev helt hysteriskt roligt.

Malin (BB) har kommit hem från Australien :)

Var arg på skolan, gjorde bra ifrån mig i skolan, saknar Sara i skolan, vill inte ha hemtenta, vill ha vanligt prov.

"Din vilja sitter i skogen!" brukade mamma säga när var liten och sa "jag vill, jag vill!!!"



Sara skickade lite foton från klassutgången för några veckor sen. Saknar det där svallet! Men på bilden ser man inte hur slitet det var...

Dagens fina till elsa: Du har det där lilla extra.


RSS 2.0